Udělujete tímto souhlas společnosti …………. , se sídlem …………., IČ: …………., zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u …………. soudu v …………., oddíl …, vložka …………. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IP

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce a nebo za účelem odpovědi na Váš dotaz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu jednaní o nabídce.

Emailovou adresu zpracováváme na základě Vašeho souhlasu k účelu zasílání novinek či připravovaných akcí. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 7 let nebo do odvolání Vašeho souhlasu.

IP adresu je nutné zpracovat pro účely zajištění bezpečnosti webové stránky. Tento údaj bude uchován po dobu 7 let nebo do odvolání Vašeho souhlasu.

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, a však správce může pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Zejména poskytovatele cloudových a hostingových služeb.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.